logo

KNV EHBO Arnhem Presikhaaf

Over ons

KNV EHBO Arnhem Presikhaaf

Over ons

Vereniging

De KNV EHBO afdeling Arnhem-Presikhaaf bestaat sinds 1957 en heeft daarmee zijn bestaansrecht bewezen. Het is dan ook een veelzijdige en enthousiaste vereniging.

Onze vereniging houdt zich hoofdzakelijk bezig met twee taken: het verzorgen van EHBO-opleidingen en het verlenen van eerste hulp bij evenementen.

Jaarlijks organiseren wij één of meer opleidingen waarmee mensen hun EHBO-diploma kunnen halen. Ze kunnen daarna lid worden van de vereniging en tussen september en april de vervolglessen bezoeken. Deze zijn nodig om het diploma geldig te houden. De lessen bestaan uit theorie en praktijk. Regelmatig zijn er zogenaamde ‘Lotus-slachtoffers’ aanwezig die levensechte situaties voorschotelen aan de leden.

Het is ook mogelijk om op een actieve manier met de praktijk van de EHBO aan de slag te gaan. We nemen regelmatig deel aan de hulpverlening bij evenementen, waar onze EHBO-ers paraat staan om bezoekers, sporters of artiesten hulp te bieden. Kortom, onze vereniging biedt voor elk wat wils!

Lidmaatschap

Hebt u een geldig EHBO diploma van het Oranje Kruis en wilt u dit geldig houden en tegelijkertijd het EHBO-werk steunen? Word dan lid van onze dynamische en gezellige vereniging!

De contributie bedraagt € 40,00 per cursusjaar (september t/m augustus).

Hiervoor krijgt u:

  • gratis herhalingslessen
  • gratis koffie en thee tijdens de lessen
  • bij behaalde competenties: gratis verlenging van het EHBO-diploma

U kunt zich aanmelden bij het secretariaat met het contactformulier. Ook als u meer informatie over het lidmaatschap of de vereniging wilt, kunt u hier terecht.

Verenigingsstatuten

Bent u geïnteresseerd in de statuten van onze vereniging, dan kunt u die hier nalezen (PDF formaat).

Privacyverklaring

Onze vereniging verwerkt persoonsgegevens. Hoe we dat doen, staat in onze privacyverklaring, die u hier kunt lezen of downloaden (PDF formaat).

Postadres

K.N.V. E.H.B.O. afdeling Arnhem Presikhaaf
Wim Sonneveldstraat 16
6836 MC  Arnhem
Inschrijfnummer KvK. V40120260

Contactinformatie

KNV EHBO afdeling Arnhem-Presikhaaf

Postadres:
Wim Sonneveldstraat 16

6836 MC Arnhem

Email: zie de contactpagina